In dialogue

Contextualisering van diversiteit in onze globale samenleving via een Indiaas geïnspireerd festival en conferentie. 

Maghenta werkt aan een nieuw concept om productie en uitwisseling te laten samenvloeien in een 4-daags event in Gent en Leuven. 
Hiermee breiden we Maghenta's Creatie en Uitwisselingsplatform uit met een Presentatie Platform en stimuleren we nieuwe samenwerkingen tussen 2 gelijkaardige steden.

 

In dialogue is een ontmoetingsplaats om gedachten en ervaringen te wisselen met publiek, artiesten, academici en mensen uit de bedrijfssector. 

In dialogue Festival is een uniek, tweejaarlijks festival in Gent en Leuven dat diversiteit en cultuur mee op de kaart zet. Dit multidisciplinair 4-daags festival omvat muziek en dansvoorstellingen die eigentijdse uitwisseling tussen België & India stimuleren, maar ook tal van evenementen zoals business events en educatieve activiteiten in lagere en middelbare scholen en de publieke ruimte. 

In dialogue Conferentie omvat een 3-daags programma in GentVia lezingen en interactieve sessies, wisselen we academische en artistieke inzichten uit en creëren we nieuwe mogelijkheden voor verder onderzoek en nieuwe onderzoekspistes voor de ontwikkeling van artistiek en academisch werk.